Forssan Euro-Kumi tarjoaa teollisuudelle laadukkaat kuljetinhihnat sekä joustavaa palvelua

Forssan Euro-Kumi palvelee Koikkurintie 4:ssä, tarjoten alansa tuotteita ja hihnaosaamistaan Lounais- ja Etelä-Suomen teollisuudelle, murskaamoille, asfalttiasemille, elintarviketeollisuudelle sekä maatalousyrityksille. Yritys on innovatiivinen kumisten ja muovisten kuljetinhihnojen maahantuoja ja asiantuntija. Euro-Kumin asentajat toimivat ripeästi niin, että huoltokatkot asiakkaalla jäävät mahdollisimman lyhyiksi.

Euro-Kumi Oy on vuonna 1992 perustettu teollisuutta palveleva kuljetinhihnoihin sekä teknisiin kumi- ja muovituotteisiin erikoistunut maahantuonti- ja asiantuntijayritys, joka tunnetaan kautta maan laadukkaista tuotteistaan, hihnaosaamisestaan, toimintavarmuudestaan sekä asiakaslähtöisyydestään. 

Asiakkuuksista pidetään huolta 24/7 -periaatteella. Koko Suomen kattava jälleenmyynti-, asennus- ja huoltoverkosto on tärkeä osa toimintaa.

Innovatiivisuudesta kielii se, että Euro-Kumi on tuotantonsa ohessa tehnyt tuotekehitystyötä, lanseerannut omilla tavaramerkeillään varustettuja kuljetinhihnoja sekä kehittänyt koko alaa palvelevia laitteita ja tuotantomenetelmiä.

Yksi Euro-Kumin keksinnöistä on Euroller. Tällä hihnankäsittelykoneella voi ajaa raskaita kuljetinhihnoja, mitata, leikata, hioa ja tehdä hihnaliitosten esivalmistelutöitä. Laitetta on myyty kuljetinhihnoja valmistaviin yrityksiin aina ulkomaita myöten. Omassa tuotannossaan Euro-Kumilla on kuusi Eurolleria, yksi niistä Forssassa. 

Euro-Kumista saat myös vesileikattuja kumituotteita.

Forssassa sinua palvelevat

Juuso Tähtinen

aluepäällikkö

+358 50 377 2577

Kalle Talonpoika

myynti

+358 44 748 4301

Euro-Kumi Forssa

Koikkurintie 4, 30300 Forssa

forssa@euro-kumi.com

Puh. +358 3 422 1900