Rekry

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Pieksämäelle markkinointihenkistä, tuloshakuista ja myynnin esimiestaitoa omaavaa 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi iloista ja energistä tiimiämme.

Tehtäviisi kuuluu verkostoituneen yrityksen myyntitiimin esimiestehtävät (suunnitelmat, motivointi, aikataulutus, tavoitteiden asettaminen ja seuraaminen), kumisten ja muovisten kuljetinhihnojen myynti, asiakaskäynnit teollisuudessa ja uusasiakashankinta.

Edellytämme hakijoilta kaupallisen alan koulutusta. Mikäli olet kumi/kuljetinhihna-alan osaaja, katsomme sen merkittäväksi eduksi.

Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset euro-kumilaiset.

Arvostamme ahkeruutta ja iloista, sekä motivoitunutta asennetta. Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erikoisalalla, vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla.

Jos kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävää täyttämällä hakemus palkkatoiveineen ja lähetä se osoitteeseen tero.mujunen@euro-kumi.com .

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 11.30-12.30 toimitusjohtaja Tero Mujunen p. 0440 484 310. 

Lataa kuvaketta napsauttamalla hakemus pdf-muotoisena. Täytä lomake ja tallenna käyttäen omaa nimeäsi (esim. Euro-Kumi PMK Etunimi Sukunimi.pdf). Lähetä tallentamasi hakemus sähköpostitse osoitteeseen tero.mujunen@euro-kumi.com.