Haemme myyntipäällikköä

Haemme Suomen Euro-Kumi Oy:lle markkinointihenkistä ja tuloshakuista myyntipäällikköä!

Suomen Euro-Kumi Oy on vuonna 1992 perustettu kumi- ja muovikuljetinhihnoihin, tekniseen kumiin sekä hihnatarvikkeisiin erikoistunut yritys. Toimintamme kuuluvat maahantuonti, valmistus ja jatkojalostus sekä asennus asiakaskohteisiin 24/7 -sopimusasiakkaille. Päätoimipaikkamme on Pieksämäellä, sivukonttorimme Forssassa. Olemme osa Etola Yhtiöt konsernia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.euro-kumi.com

Suomen Euro-Kumi Oy hakee joukkoonsa markkinointihenkistä ja tuloshakuista

Myyntipäällikköä

Etsimämme henkilön tehtäviin lukeutuvat myyntitiimin esihenkilötehtävät kuten suunnitelmat, motivointi, aikataulutus, tavoitteiden asettaminen ja niiden seuraaminen. Lisäksi osallistut aktiivisesti uusasiakashankintaan ja asiakassuhteiden ylläpitoon.

Edellytämme myyntipäälliköltä kaupallisen alan koulutusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Ahkera ja motivoitunut asenne sekä itsensä kehittäminen ovat asioita, joita arvostamme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erikoisalalla, vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. Meillä saat työskennellä hyvin itsenäisesti osana energistä tiimiämme.

Myyntipäällikön toimipaikka sijaitsee pääkonttorillamme Pieksamäellä ja työsuhde on vakituinen.

Kiinnostuitko?

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Jos haluat tietää lisää avoinna olevasta tehtävästä, voit olla yhteydessä konsultti Santeri Mäkelään joko puhelimitse 0405090884 tai sähköpostilla santeri.makela@tuocon.fi.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, hae tehtävää viimeistään 21.11.2021 oheisen linkin kautta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.